توسعه روشهای تشخیصی برای آشکارسازی زودهنگام ریسک فاکتورهای سیستم قلبی-عروقی منجر به ارائه درمان های به موقع و در نتیجه احتمال بیشتر زنده ماندن فرد می شود.
در این روش کاردیوگرافی امپدانسی به عنوان یک روش ساده، غیرتهاجمی و مقرون به صرفه برای اندازه گیری نرخ ضربان قلب مطرح می شود.کاردیوگرافی امپدانسی یک روش غیرتهاجمی است و به بررسی تغییرات امپدانسی قفسه سینه انسان می پردازد که عمدتا ناشی از تغییرات حجمی مربوط به جابجایی خون در طول سیکل قلبی است.
اکوکاردیوگرافی که تحت عنوان تست اکوی قلبی هم نامیده می شود، تستی است که در آن با استفاده از امواج صوتی تصاویر متحرکی از قلب تشکیل می شود . برای انجام اکوی قلبی نیازی به بستری در بیمارستان وجود ندارد . انجام اکوی قلبی درد نداشته و عمل جراحی هم نمی باشد . اکوکاردیوگرافی تستی است که جهت کمک به پزشک شما به منظور تشخیص مشکلات قلبی شما یا چگونگی عملکرد قلب بکار می رود. ممکن است انجام اکوکاردیوگرافی در شرایط زیر ضروری باشد:
هنگامی که دارای صداهایی غیرطبیعی قلبی هستید
هنگامی که دچار درد قفسه سینه غیرقابل توجیه هستید .
هنگامی که دچار یک نقص مادرزادی قلبی می باشید .
هنگامی که دچارحمله قلبی شده اید .
هنگامی که دچارتب روماتیسمی هستید .
ضربان قلب نرمال در حالتی در نظر گرفته میشود که فرد هیچگونه فعالیت بدنی انجام نمی دهد و در حال استراحت است. تعداد ضربان قلب در حالت طبیعی بین ۶۰ تا ۱۰۰ ضربان در دقیقه است.ااساسا ضربان قلب کمتر، عملکرد قلب شما را بهبود می بخشد که نشانه ای از آمادگی قلبی عروقی بهتر است. ضربان قلب نرمال ولی کمتر از ۶۰ بار در دقیقه اغلب در ورزشکاران دیده می شود و برای آنها غیر عادی نیست .
تست ورزش یکی از مهم ترین روش های بررسی بیماری رگ های کرونری قلب است. زمانی که بیمار شروع به ورزش می کند، عضلات نیاز بیشتری به خون رسانی دارند و بنابراین قلب مجبور است تندتر و قوی تر ضربان بزند.به این ترتیب حین ورزش، خود قلب از همه اعضای بدن فعال تر بوده و نیاز به خون رسانی بیشتری دارد.در یک قلب سالم رگ های کرونری می توانند جوابگوی این نیاز افزایش یافته باشند، اما زمانی که رگ های کرونری دچار تنگی هستند از عهده ی این کار بر نمی آیند و قلب دچار کمبود خون رسانی و کمبود اکسیژن شده و متعاقب آن دچار درد می شود. در این شرایط تغییراتی در نوار قلبی، فشار خون و ضربان قلبی ایجاد می شود که بیماری را آشکار می سازد. این موضوع اساس به وجود آمدن تست ورزش است.
از تست ورزش علاوه بر تشخیص تنگی کرونر، در بیماران تشخیص داده شده نیز برای تعیین سطح فعالیت قابل تحمل بیمار استفاده می شود و همچنین بعد از آنفارکتوس قلبی برای سنجش میزان تحمل قلب به کار می رود.
تلفن:32660567-031
همراه:09135489513
اصفهان،خیابان بزرگمهر،ابتدای هشت بهشت غربی،ساختمان سروش طبقه اول واحد8
نوبت دهی به صورت تلفنی و حضوری